PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Åbent for tilmelding til workshop på Gammelbro Strikkecamp 24. august

Posted by KnittingDane on ons, 2014-04-23 20:37

Som nævnt på PaaPindens facebook-gruppe afholder jeg i år strikkeworkshop på Gammelbro Strikkecamp og nu er der åbent for tilmeldinger. Tilmeldinger skal ske via Gammelbro's Strikkecamp side (følg link).

Workshoppen hedder Avancerede opslag og afsluttende finish. Vi gennemgår avancerede strikketeknikker, der giver dit strik den sidste ekstra finish, som gør forskellen mellem et ganske almindeligt strikkeprojekt og et af dem, man ikke glemmer.

Strikkeworkshop på Gammelbro

Vi kommer omkring magiske opslag, der på det færdige arbejde er helt usynligt – for eksempel til brug på sokker fra tåen op. Midlertidige opslag til strik i flere retninger, som kan anvendes for eksempel under ærmerne på en trøje eller til kanter og sjaler – igen med helt usynlig finish.

Vi prøver de magiske løkker, der gør det muligt at strikke strømper på rundpinde. Benytter du den velkendte enkeltrib eller strikker du patent, skal vi have fat i det italienske opslag, der giver en fantastisk finish på dit færdige arbejde. Har du problemer med stramme aflukninger, kigger vi på særligt elastiske aflukninger. Er det en dekorativ aflukning du søger, tester vi hestetømmekanten, som er fornem som afslutning på tæpper, sjaler og mm.

Alt i alt er dette workshoppen, der introducerer dig til de teknikker, der tilfører dit strik den sidste forskel.

Tidspunkt: Søndag d. 24. august 2014 kl. 13-17

Sted: Gammelbro Strikkecamp

Underviser: Irene Birk fra www.paapinden.dk

Pris: 250 kr. Indbetales senest 5 dage inden workshoppen.

Tilmelding: sker via Gammelbro's Strikkecamp side (følg link).

Medbring: Strømpepinde og rundpind minimum 80 cm str. 4 mm, samt garn i passende tykkelse. Jeg anbefaler uldgarn, da det er mest elastisk. Rundpinde med bløde kabler og uden knæk er at foretrække.

Sværhedsgrad: Let øvet

Kompendium: Kan købes på workshoppen til 50 kr.

Maks deltagerantal: 16 personer.

 

I kan læse mere om Gammelbro Strikkecamp her

Kommentarer

Indsendt af irma l nielsen den

når jeg skal til et nyt nøgle i tikt garn , deler jeg tråden på begge ender i 2 og rykker det halve garn af og så snor jeg de to ender sammen så de kun bliver lidt tykke ca 1-2 cm håber du finder ud af det kh irma