PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Er heldigvis overhovedet slet ikke i nærheden af at være misundelig på min husbond som ligger og feder den på en badestrand i Thailand lige nu

Posted by KnittingDane on man, 2012-01-09 18:25

Nej da!

Bare fordi han ligger på en badestrand i Thailand og slikker sol - næhh nej - så hellere knokle en tur gennem bilka med to ud af tre unger og forkøbe sig så voldsomt i dagligdagsindkøb, at man ikke kan have det hele på cyklen - og på trods heraf stadig ikke have fundet plads til at købe toiletpapir - eller den chokolade, som jeg ved jeg kommer til at savne noget så eftertrykkeligt i aften når ungerne en gang alle er faldet i søvn omkring klokken midnat! En god øl blev der heller ikke plads til nej - jeg tror jeg må drikke noget mere kaffe, må jeg - det er der da på lager.

Fuldt læsset

Når vi nu er i gang, så var det var da så absolut kun endnu mere hyggeligt at cykle hjem i regn, og ankomme på matriklen med et styk sovende bebs. Som selvfølgelig vågner ved afmontering.

Snork

Bedst af alt var det nu at komme hjem og hygge med tøsen her. Det kan lune ethvert moderhjerte.

Hygge

Men derfor kunne et par uger i solen nu godt bruges alligevel. God arbejdslyst skat og husk nu at nyde solen.

(Mon de laver chokolade i Thailand?!)

Kommentarer

Indsendt af Anna den

... Så den chokoladeplade har du sikkert fortjent!