PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Workshop om afsluttende finish og montering i Sønderborg

Posted by KnittingDane on man, 2014-10-13 21:01

Afsluttende finish

Tidspunkt: Tirsdag d. 25. november 2014 kl. 19-22

Sted: Garnhulen, Jernbanegade 44, Sønderborg

Pris: 250 kr.

Tilmelding: sigga@garnhulen.dk

Vi gennemgår strikketeknikker, der giver dit strik den sidste afsluttende finish, som gør forskellen mellem et ganske almindeligt strikkeprojekt og et af dem, man ikke glemmer.

Du lærer at montere dit strik med maskesting og madrassting, så sammensyningerne bliver usynlige på det færdige arbejde.

Har du problemer med stramme aflukninger, kigger vi på særligt elastiske aflukninger. Kender du for eksempel det italienske opslag, så lærer vi her modparten – den italienske aflukning, der giver en fantastisk finish til enkeltrib.

Vi kommer omkring afsluttende kantning med hestetømme og kantning, der kan strikkes direkte på et arbejde efter afslutning.

Alt i alt er dette workshoppen, der introducerer dig til de teknikker, der tilfører dit strik den sidste forskel.

Medbring: Strømpepinde str. 4 mm (mindre er for småt til strikkeprøverne), samt garn i passende tykkelse. Jeg anbefaler uldgarn, da det er mest elastisk. Hæftenåle og hæklenål.

Sværhedsgrad: Let øvet

Kompendium: Kan købes på workshoppen til 50 kr.

Maks deltagerantal: 12 personer